divendres, 11 de març del 2016

Dades 11 de març de 2016

El dia ha començat igual com ahir amb algunes boires, que no han estat massa extenses però que han estat gebradores en alguns punts de l'altiplà. A primera hora del dia la boira s'ha desfet i ha quedat un dia completament serè a tot arreu. La propera nit tornarà a ser freda amb gelades i alguna boira, i de cara a demà tindrem un dia assolellat, amb vent fluix i temperatura més alta que avui, mentre que diumenge començarà amb temps tranquil però amb augment de la inestabilitat i els núvols sobretot de cara a la tarda i vespre, amb ruixats que avançarien de nord-est a sud-oest acompanyant un petit embossament d'aire fred que ens creuarà. Les precipitacions podrien anar acompanyades de tempesta, calamarsa i fins i tot amb ruixats de neu a cotes altes de l'altiplà ja de cara a la nit de diumenge a dilluns. De cara a la propera setmana sembla que el temps seria insegur i més fred del que assenyalaven ahir els models, encara per confirmar tot plegat.

Les màximes d'avui han anat entre els 10 i 15ºC, i les mínimes entre els 0 i -5ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,7ºC
T. Mínima:   -0,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,8ºC
T. Mínima:   -1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     13,1ºC
T. Mínima:      -1,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,0ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,7ºC
T. Mínima:        0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,4ºC
T. Mínima:       -4,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,6ºC
T. Mínima:     -1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada