dilluns, 7 de març del 2016

Dades 7 de març de 2016

La setmana ha començat amb cels més aviat tapats pel pas d'una feble pertorbació que pràcticament no ha deixat precipitacions tret d'algunes lleus nevades al Pirineu. A migdia ja s'ha allunyat i ha quedat un dia amb més domini del sol, tot i que no han acabat de desaparéixer els intervals de núvols. La propera nit tornarà a ser més aviat freda amb algunes glaçades no massa importants, i demà tindrem més sol que no pas avui, vent amb cops moderats de mestral i temperatures que es mantindran semblants a les d'avui. Dimecres ens passarà una nova pertorbació des del nord amb cels tapats, algunes precipitacions que fora del Pirineu serien poc importants, ambient més fred i vent que s'enfortirà. De cara a propers dies sembla que el temps seria en general més estable. amb nits fredes i temperatures que de dia pujarien però no tant com semblava dies enrere.

Les màximes d'avui han anat entre els 6 i 13ºC, i mínimes entre els 3 i -2ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat de mestral no gaire fort.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,2ºC
T. Mínima:   -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,5ºC
T. Mínima:   -2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:      -1,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,4ºC
T. Mínima:      -0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:       1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,1ºC
T. Mínima:        0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,4ºC
T. Mínima:       -1,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,0ºC
T. Mínima:     -0,6ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada