diumenge, 13 de març del 2016

Dades 13 de març de 2016

Fins a mitja tarda el dia ha estat molt semblant a ahir, per tant molt tranquil i amb cel ben serè. A partir de llavors ens ha començat a afectar un embossament d'aire fred en alçada que prové del nord-est i que de cara a demà se situarà entre Navarra i Aragó. El cel s'ha tapat i això farà que la propera nit les mínimes no siguin tant baixes i que les glaçades quedin limitades a zones de muntanya. Demà tindrem un dia ennuvolat i no es descarten petits ruixats, sembla que poc importants a hores d'ara a la nostra zona,i amb ambient fred i més humit. Demà les màximes seran més baixes per efecte de la nuvolositat. Dimarts tindrem un dia semblant amb força núvols i algunes precipitacions, i potser entre dimecres i dijous una altra pertorbació ens afecti d'una forma més directa, amb precipitacions i ambient fred. Sembla que el temps insegur i pràcticament hivernal es pot mantenir força dies.

Les màximes s'han situat entre els 9 i 14ºC, i les mínimes entre els -1 i -6ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent que ha bufat fluix de mestral al matí encalmant a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,3ºC
T. Mínima:   -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:   -3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:      -1,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:      -2,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,9ºC
T. Mínima:      -1,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,9ºC
T. Mínima:       -0,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,6ºC
T. Mínima:       -6,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,0ºC
T. Mínima:     -2,5ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada