dimarts, 29 de març del 2016

Dades 29 de març de 2016

Avui hem tingut una jornada que s'ha caracteritzat pels núvols de tipus alt i mig i que han estat més abundants al matí i amb més clarines a la tarda, per bé que no han arribat a desaparèixer del tot. Ens ha creuat un front càlid durant el dia i que no ha arribat a deixar precipitacions. Demà tindrem alguns núvols al matí i sobretot a la tarda i vespre, amb l'arribada d'un nou front que podria portar algunes precipitacions poc importants. Demà tindrem temperatures molt suaus de dia, segurament les més altes del que portem d'any. Dijous tindrem un temps insegur amb ruixats al nord del país i amb temperatura que baixaria clarament, girant el vent a mestral i bufant amb força. De cara al cap de setmana el temps encara és una incògnita, però no sembla que haguem de tenir precipitacions importants.

Les màximes del dia han anat entre els 16 i 21ºC, i les mínimes entre els 2 i 7ºC. amb vent moderat de mestral, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:    4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,4ºC
T. Mínima:     4,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:       4,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,9ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:       4,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,5ºC
T. Mínima:        1,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,1ºC
T. Mínima:      5,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada