diumenge, 20 de març del 2016

Fotografies de la setmana (14 al 20 de març de 2016)

Dilluns 14 de març:  comença la floració de l'argelaga (Genista scorpius), espècie arbustiva pròpia de zones seques i pedregoses, com aquesta de Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 15 de març:  el temps va ser estable,amb núvols al matí i més clarianes a la tarda:

Dimecres 16 de març:  durant el matí va continuar el temps tranquil i amb domini del sol, mentre que a la tarda es va ennuvolar degut a l'arribada d'un embossament d'aire fred que va portar precipitacions a la nit:

Dijous 17 de març:  dia de temps insegur, amb algun ruixat residual a primera hora, i més clarianes sobretot a partir de migdia i tarda, com en el moment de la imatge:

Divendres 18 de març:  la jornada es va caracteritzar pels intervals de núvols sobretot a la tarda però sense precipitacions. Imatge a mitja tarda:

Dissabte 19 de març:  el dia va ser molt ennuvolat i amb pluges que van anar caient al llarg del dia, normalment amb molt poca intensitat fins a la nit que es van intensificar. Imatge a Castellfollit de Riubregós a primera hora de la tarda:

Diumenge 20 de març:  la jornada s'ha caracteritzat per l'extrema variabilitat, típica de la primavera, amb estones de cel variable i amb alguns ruixats a la tarda, poc importants. Imatge a la tarda amb les nuvolades ja en retirada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada