dissabte, 12 de març del 2016

Dades 12 de març de 2016

Avui hem tornat a tenir un dia de temps completament estable i amb cel serè arreu, pràcticament  no s'han format les boires matinals de dies enrere. La propera nit serà serena i de nou amb glaçades generals a l'interior, mentre que demà al matí tindrem un dia assolellat i amb temperatures semblants a les d'avui. A partir de mitja tarda començarà a afectar-nos un petit embossament d'aire fred en alçada que viatja de nord-est a sud-oest, amb augment dels núvols i ruixats sobretot al nord del país. Dilluns tindrem un dia insegur amb molts núvols i algunes precipitacions que poden anar caient al llarg del dia, en general seran poc importants a la nostra zona, amb ambient fred de dia. Dimarts el temps seria més estable i potser entre dimecres i dijous arribi un nou embossament d'aire fred en alçada amb més ruixats i ambient fred, d'hivern.

Les temperatures màximes del dia han baixat i s'han situat entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i els -5ºC, amb humitat moderada, vent fluix de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,6ºC
T. Mínima:   -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:   -3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     12,0ºC
T. Mínima:      -1,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,3ºC
T. Mínima:      -1,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,2ºC
T. Mínima:      -2,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,5ºC
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,8ºC
T. Mínima:       -5,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,1ºC
T. Mínima:     -2,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada