dijous, 31 de març del 2016

Dades 31 de març de 2016

El dia ha començat amb molts núvols alts i mitjos i alguna precipitació molt feble al Pirineu occidental, però al llarg del matí els núvols s'han anat trencant coincidint amb l'entrada del vent de mestral. A la tarda fins i tot ha arribat a dominar el sol de forma clara. La propera nit i sobretot matinada es formaran ruixats prop del litoral que podrien perllongar-se fins a primera hora del matí, amb intervals de núvols a la resta i sense descartar alguna precipitació feble amb temperatura clarament més baixa i vent variable. Dissabte sembla que tindrem un dia en general tranquil i no s'espera pluja, tot i alguns núvols, i diumenge s'aniria tapant sobretot a darrera hora per l'arribada d'una pertorbació que ens afectaria més aviat de cara a dilluns i dimarts. Les temperatures del cap de setmana seran una mica més altes.

Les màximes d'avui han baixat respecte les d'ahir i s'han situat entre els 16 i 22ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 10ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix a primera hora de sud-est girant ràpidament a mestral moderat a mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:    8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:     9,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       9,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     22,8ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:      10,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,0ºC
T. Mínima:        7,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,4ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada