dimarts, 15 de març del 2016

Dades 15 de març de 2016

El dia ha començat amb molts núvols i pluges febles que queien cap al sud, i amb clarianes al nord i est. Durant el matí ha continuat el cel tapat i s'han escapat gotes sobretot al sud i est, mentre que cap al final del matí ja s'han començat a obrir clarianes per ponent degut a que l'embossament d'aire fred s'ha allunyat cap al mar. La propera nit tindrem núvols i clarianes i es formaran algunes boires, amb temperatura més freda que la nit passada. Demà començarem el dia amb núvols i clarianes i al llarg del dia anirà augmentant la inestabilitat ja que se'ns acosta un nou embossament d'aire fred en alçada des del nord-est, amb xàfecs i tronades ja a la tarda que aniran baixant de NE a SO, localment amb calamarsa i neu que anirà baixant de cota. Demà a la nit les precipitacions podrien ser més generals i amb possibilitat de veure's nevar a les zones més altes de l'altiplà, no sembla que amb quantitats massa importants. Dijous tindríem un dia insegur,amb molts núvols i pluja més abundant al NE del país amb ambient fred. Divendres i el cap de setmana sembla que tindrem núvols i clarianes, ara per ara sembla que sense pluja.

Les màximes d'avui han anat entre els 5 i 13ºC, i mínimes entre els 0 i 4ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de llevant a primera hora que ha girat a mestral a partir de mig matí, també fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,1ºC
T. Mínima:    2,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,5ºC
T. Mínima:    1,3ºC
Precipitació:  0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:        0,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,3ºC
T. Mínima:       3,2ºC
Precipitació:    1,4 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       7,7ºC
T. Mínima:        3,6ºC
Precipitació:     0,7 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       9,3ºC
T. Mínima:        2,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,9ºC
T. Mínima:      4,1ºC
Precipitació:    0,3 mm
Fenomens observats: rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada