divendres, 18 de març del 2016

Dades 18 de març de 2016

El dia ha començat amb cel serè, tret d'algunes boires que s'han format a l'interior i ponent i que s'han desfet ràpidament abans de mig matí, tal i com sol ser habitual en aquesta època. A migdia i sobretot a la tarda han anat apareixent núvols i fins i tot s'ha escapat alguna gota,com ha estat el cas de Calaf. La propera nit serà menys freda i començarà a ploure feblement per ponent,i de cara a demà tindrem un dia ennuvolat i amb pluja sobretot a ponent, on podria ser moderada, menys important al centre del país i feble a l'est. Demà a la nit la pluja es traslladaria cap a l'est, i duraria fins primera hora de diumenge, quan a poc a poc s'aniria aturant i es començarien a obrir clarianes. Demà tindrem temperatures màximes més baixes que avui, mentre que diumenge pujaran una mica. De cara a la setmana vinent apunta a temps variable, poc definit però sembla que sense canvis de temps importants.

Les màximes d'avui han anat entre els 10 i 15ºC, i les mínimes entre els 2 i -1ºC,amb humitat moderada, visibilitat no massa bona i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,8ºC
T. Mínima:   -0,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,1ºC
T. Mínima:   -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,7ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,2ºC
T. Mínima:       0,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,0ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,5ºC
T. Mínima:       -0,4ºC
Precipitació:     0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:      2,3ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: boirina, pluja feble a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada