diumenge, 13 d’abril del 2014

Fotografies de la setmana (7 al 13 d'abril de 2014)

Dilluns 7 d'abril: la primavera va avançant, i amb ella les plantes van evolucionant en el seu cicle vital. Fotografia de pixallits (Muscari neglectum), a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 8 d'abril: el dia va ser lleugerament inestable però sense precipitacions, i tant sols amb creixement de nuvolades a la tarda. Imatge des de Calaf cap al nord-est:
Dimecres 9 d'abril: va continuar el temps més aviat tranquil, amb sol i pocs núvols, bona visibilitat. Imatge des de Gaià (Bages) mirant cap a l'est:
Dijous 10 d'abril: imatge des de l'estany de Montcortès (Pallars Sobirà), mirant cap als cims de l'Alt Pirineu. Dia molt estable i amb bona visibilitat:
Divendres 11 d'abril: el matí va ser estable però a la tarda ens va afectar una tempesta provinent del nord-oest, amb pluja i calamarsa. Imatge del cel uns minuts abans de l'arribada de la tempesta:
Dissabte 12 d'abril: va continuar el temps inestable, amb sol al matí i nuvolades a la tarda que van donar noves tempestes. Imatge a mitja tarda des dels plans de Conill on es veu la tempesta que s'apropava a Calaf:
Diumenge 13 d'abril: el dia s'ha aixecat amb boires freqüents, però a mig matí ja s'han desfet i ha quedat el dia ben serè. Imatge de Calaf:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada