diumenge, 20 d’abril del 2014

Dades 20 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia radicalment diferent als darrers, amb cel tapat tot i que amb algunes clarianes a la tarda, i precipitacions que no han estat gaire intenses en general, però de forma puntual s'han produit xàfecs i tempestes més fortes, sobretot cap al sud. Ens afecta una pertorbació situada al sud-oest de la península i demà la inestabilitat serà més marcada, amb més ruixats i tronades però que no seran del tot generals, amb temperatura fresca. La setmana propera, es caracteritzarà pel temps insegur i típic d'abril, amb dies més inestables alternats amb dies més tranquils. Les temperatures es recuperaran una mica però ara com ara no seran tant altes com els darrers dies.

Les temperatures d'avui han baixat de forma clara, amb màximes entre els 12 i 16ºC, i mínimes entre els 6 i 9ºC, vent fluix a moderat de l'est, humitat elevada i visibilitat regular en els moments de precipitació.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:    7,0ºC
Precipitació:  3,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:     7,0ºC
Precipitació:   3,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   12,7ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:  2,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   12,9ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:   4,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,7ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació:  5,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:   8,1ºC
Precipitació:  2,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   12,4ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació:   4,6 mm
Fenòmens observats: boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada