diumenge, 27 d’abril del 2014

Dades 27 d'abril de 2014

El dia d'avui ha estat completament estable i amb domini total del sol, per bé que a primera hora del matí hi havia algunes bandes de núvols prims que han anat creuant el cel, desapareixent del tot a partir de mig matí. Aquesta estabilitat en el temps, tot i alguns núvols que apareixeran sobretot a les tardes, sembla que ha de continuar fins dimecres, amb temperatures si fa no fa com les actuals i vent que encara bufarà. A partir de dijous augmenta la inestabilitat sobretot al nord del país amb ruixats, i cap a finals de setmana la temperatura serà més baixa.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 14 i 20ºC les màximes, i entre els 4 i 8ºC les mínimes. El vent ha bufat moderat de mestral sobretot a la tarda, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,2ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     4,8ºC
Precipitació:   0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:     5,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   14,3ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:   0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  20,1ºC
T. Mínima:    7,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  17,0ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   16,4ºC
T. Mínima:      4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada