dissabte, 26 d’abril del 2014

Dades 26 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia molt variable, degut al pas d'un front càlid al matí i migdia amb bandes de núvols alts i mitjos que han anat creuant a gran velocitat i sense precipitacions a la nostra zona, tot plegat intercalat amb estones de domini del sol. Aquest vespre ens arriba el front fred amb ruixats febles i de curta durada, allunyant-se de cara a la nit i matinada. Demà tindrem dia estable, amb domini del sol i més aviat ventós i fresc. De cara a la propera setmana, tranquil·litat fins dimecres, possibles ruixats freqüents entre dijous i divendres i baixada clara de temperatures en dies posteriors.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 6ºC, amb vent a estones moderat de ponent, bona visibilitat i humitat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,9ºC
T. Mínima:    2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   19,0ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   16,2ºC
T. Mínima:     5,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   16,6ºC
T. Mínima:      3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada