dimarts, 8 d’abril del 2014

Dades 8 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia lleugerament insegur, amb alguns núvols poc importants al matí, i creixement de nuvolades a la tarda que han deixat alguns ruixats al nord del país, poc extensos però que localment han descarregat amb ganes. Durant aquesta tarda i vespre encara pot caure algun ruixat més, però de cara a la nit els núvols s'aniran allunyant, i demà tindrem un dia molt tranquil, amb sol, alguns núvols decoratius i temperatura molt suau de dia. Dijous si fa no fa igual tot i que amb aparició d'algun ruixat més a zones de muntanya, mentre que divendres sí que els xàfecs i tempestes podrien ser més extensos i afectar més zones. Sembla que el cap de setmana tindríem temps de nou bastant estable.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 20 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 10ºC, de nou amb una certa inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de direcció sud-est, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat ha estat bona sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,3ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   21,1ºC
T. Mínima:     9,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   21,4ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   19,9ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  21,2ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:    9,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   20,3ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada