dijous, 24 d’abril del 2014

Dades 24 d'abril de 2014

El dia ha començat amb intervals de núvols que tant sols han deixat algun ruixat al Pirineu de Lleida, però amb domini general del sol. Durant la tarda ha començat a augmentar la inestabilitat i ja s'han produit ruixats més importants al Pirineu, a la vegada que s'han format tempestes a ponent que a poc a poc van avançant cap a l'est. El proper vespre i nit es preveu que plogui a molts llocs, localment amb tempesta i amb ganes, tot i que forma bastant irregular, precipitacions que es podrien allargar fins entrada la matinada. Demà al matí entrarà el vent de mestral, que podria bufar amb cops moderats a la tarda i s'aclarirà el cel de forma progressiva, temperatures més baixes. Dissabte i diumenge el temps serà variable, amb ruixats al nord i temperatura moderadament suau.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 18 i 22ºC, mentre que les mínimes han estat entre els 7 i 10ºC, amb vent a estones moderat del sud-est, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,0ºC
T. Mínima:    8,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,8ºC
T. Mínima:     9,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:     7,2ºC
Precipitació:  0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     10,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  21,8ºC
T. Mínima:    6,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,5ºC
T. Mínima:   8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   19,1ºC
T. Mínima:     10,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada