dimarts, 22 d’abril del 2014

Dades 22 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia que ha començat força ennuvolat i encara amb alguns ruixats residuals i poc importants, obrint-se clarianes molt ràpidament a mig matí amb entrada del vent de mestral. A la tarda hem tingut un dia mig ennuvolat amb creixement de tempestes que han afectat la meitat est del país, i que de forma puntual han estat una mica intenses i amb calamarsa, no han arribat de moment a la nostra zona. Aquesta nit la inestabilitat es retira ja definitivament, i demà tindrem un dia molt més estable, amb sol, alguns núvols no massa importants i temperatura sobretot a migdia més alta. Dijous ens creua un front amb ruixats a la tarda, que podrien ser freqüents i amb temperatura més baixes, mentre que divendres podria tornar a estabilitzar-se el temps.

Les temperatures màximes han pujat sensiblement, amb valors entre els 16 i 22ºC de màximes i entre els 7 i 11ºC de mínimes. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat moderada i la visibilitat bona, tret del matí a primera hora que era més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació:  0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:     7,0ºC
Precipitació:   0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   16,1ºC
T. Mínima:     8,8ºC
Precipitació:   7,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  22,2ºC
T. Mínima:   11,1ºC
Precipitació:  3,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:   9,8ºC
Precipitació: 0,9 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   17,4ºC
T. Mínima:     9,2ºC
Precipitació:    7,5 mm
Fenòmens observats: boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada