dijous, 17 d’abril del 2014

Dades 17 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia ben estable de nou, amb domini del cel serè i pràcticament sense cap núvol, menys encara que en els dies anteriors. Ara com ara tot segueix igual, amb estabilitat i poques novetats, i de cara a demà tot continua de la mateixa manera, mentre que dissabte sí que la inestabilitat comença a augmentar, amb més núvols  sobretot a la  tarda i aparició de les primeres tempestes i ruixats. Diumenge i dilluns, en canvi, sembla que la inestabilitat augmenta de forma evident, i els ruixats i les tempestes seran força freqüents, amb baixada evident de les temperatures a final de setmana i inicis de la propera. 
 
Les màximes d'avui han baixat una mica i s'han situat entre els 18 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 8ºC, amb vent fluix i de direcció variable, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,5ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   21,0ºC
T. Mínima:     6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  21,1ºC
T. Mínima:    6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:   8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   19,3ºC
T. Mínima:      7,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada