dimecres, 23 d’abril del 2014

Dades 23 d'abril de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat per l'estabilitat arreu, amb sol de forma general i tant sols algunes boires de matinada però que s'han desfet molt ràpidament. La nit serà tranquil·la però ja demà al matí augmenten els núvols amb ruixats a partir de migdia, tot i que es podrien avançar una mica. A la tarda les tempestes es podrien presentar en molts punts de ponent i interior, localment una mica intenses i amb calamarsa, persistint la inestabilitat fins el matí de divendres encara amb ruixats residuals i una refrescada. El dissabte i diumenge encara són incògnites, però podríem tenir un dissabte més tranquil i un diumenge amb lleugera inestabilitat i alguns ruixats.
 
Les temperatures màximes s'han situat entre els 17 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 8ºC, amb vent fluix de mestral, bona visibilitat i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,6ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació:  0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació:   0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   20,8ºC
T. Mínima:     4,2ºC
Precipitació:  0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   17,5ºC
T. Mínima:     7,7ºC
Precipitació:   0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  22,3ºC
T. Mínima:    6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  19,9ºC
T. Mínima:   6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: boira de nit, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada