dimarts, 15 d’abril del 2014

Dades 15 d'abril de 2014

Avui hem tingut de nou un dia molt estable, tot i que a primera hora del matí hi havia molts núvols alts que cobrien el cel, però s'han anat desfent quedant un migdia i tarda ben assolellats. Seguim sota la influència d'un anticicló amb una massa d'aire càlid que ens afecta a tots els nivells, amb estabilitat absoluta i pocs núvols. Demà i dijous tot segueix igual, fins i tot amb temperatures més elevades de dia, mentre que de cara a divendres ja hi podria haver algun primer ruixat de tarda. Dissabte i sobretot diumenge, la inestabilitat augmentarà amb xàfecs i tronades freqüents de tarda, i una baixada de les temperatures. Sembla que el temps revoltat es podria allargar encara uns quants dies més.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 20 i 25ºC les màximes, i entre els 7 i 12ºC les mínimes, amb acusada inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de l'est, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:    9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   24,0ºC
T. Mínima:    10,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   25,3ºC
T. Mínima:     9,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:     10,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   21,8ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada