divendres, 11 d’abril del 2014

Dades 11 d'abril de 2014

El dia ha estat molt més insegur que en dies enrere, i ja des de bon matí el cel ha estat variable amb creixement de nuvolades cap al nord del país que han donat tempestes. Durant la tarda aquestes tronades han anat avançant cap al sud, i han arribat a la nostra zona amb una certa intensitat, deixant tempestes acompanyades de calamarsa i ruixats puntualment intensos. Aquesta nit el temps serà de nou tranquil, amb intervals de núvols però ja sense precipitacions, i demà el dia tornarà a ser com avui: matí amb clarianes i tarda de ruixats i tempestes, de nou puntualment cauran amb ganes, temperatura suau però una mica més baixa. Diumenge el temps seria més estable, a l'igual que el principi de la propera setmana almenys fins dimecres, i amb possibilitats de canvis a partir del dijous.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes han estat entre els 9 i 11ºC, amb vent fluix i de direcció variable, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,6ºC
T. Mínima:   10,2ºC
Precipitació:  6,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   24,1ºC
T. Mínima:    11,3ºC
Precipitació:  5,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   24,6ºC
T. Mínima:    10,9ºC
Precipitació:  2,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:    11,1ºC
Precipitació:   0,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  24,3ºC
T. Mínima:    8,6ºC
Precipitació:  2,9 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  23,9ºC
T. Mínima:   11,3ºC
Precipitació:  5,1 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   22,2ºC
T. Mínima:     10,4ºC
Precipitació:  0,0 mm (fins les 18 hores)
Fenòmens observats: rosada, tempesta, pluja, calamarsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada