diumenge, 6 d’abril del 2014

Dades 6 d'abril de 2014

La jornada s'ha caracteritzat pel domini del sol arreu, i tant sols amb alguns núvols prims al matí i cumulets decoratius a la tarda, molt poc importants en tots els casos. De moment estem sota la influència d'un anticicló no molt potent però que ens garanteix temps absolutament estable i amb sol arreu, exceptuant quatre núvols poc importants i algunes boires a la zona litoral, típiques d'aquestes dates. Demà tot seguirà igual, amb estabilitat, sol i temperatures una mica més altes. Dimarts ens arriba una cua de front que portarà nuvolades i ruixats bàsicament al nord del país, mentre que dimecres i dijous tindríem temps variable, a l'espera d'un nou front amb més xàfecs divendres i una refrescada sensible el proper cap de setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 19 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els  4 i 9ºC, amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat fluix de mestral, i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   21,0ºC
T. Mínima:     6,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   21,4ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:     8,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   19,4ºC
T. Mínima:    8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenòmens observats: rosada, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada