dilluns, 14 d’abril del 2014

Dades 14 d'abril de 2014

El dia d'avui ha estat força estable, tot i que amb molts núvols prims sobretot a la tarda provocats per una pertorbació situada a l'Atlàntic i que de moment no ens ha d'afectar. Aquests núvols continuaran aquest vespre, nit i demà, tot i que l'ambient serà tranquil i amb temperatura suau. L'estabilitat en el temps continuarà uns quants dies més i sempre amb temperatures clarament més altes del que és habitual per aquestes dates. És possible que de cara al cap de setmana el temps s'inestabilitzi de forma evident amb tempestes, xàfecs i una baixada de temperatures al final del cap de setmana.

Les màximes d'avui s'han enfilat fins a valors entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 10ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,1ºC
T. Mínima:    8,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:     9,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   22,9ºC
T. Mínima:     8,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   19,3ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  23,8ºC
T. Mínima:    7,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  23,0ºC
T. Mínima:    9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:    10,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada