diumenge, 13 d’abril del 2014

Dades 13 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia ben diferent als darrers dies, amb boires freqüents a primera hora que s'han desfet molt ràpidament, i amb domini del sol des de mig matí, amb alguns cúmuls decoratius al Pirineu i petites bandes de núvols prims que ens han afectat sense conseqüències. La propera nit es podrien tornar a formar boires cap al nord, boires que durarien com a molt tard fins les 10 del matí, amb un dia de nou tranquil i amb domini del sol, temperatura més alta. Aquesta tònica d'estabilitat es mantindrà fins ben bé dijous o divendres, sempre amb temperatures diurnes molt suaus. Potser cap a finals de setmana el temps s'inestabilitzi, però aquest fet encara no està gens clar.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 18 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i 9ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada, i visibilitat dolenta a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,1ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació:  0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   20,9ºC
T. Mínima:     7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   21,8ºC
T. Mínima:     6,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   18,7ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  23,8ºC
T. Mínima:    7,8ºC
Precipitació:  0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,7ºC
T. Mínima:    9,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:     8,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada