dijous, 10 d’abril del 2014

Dades 10 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia de nou molt estable, amb sol i tant sols alguns núvols prims al matí, i nuvolades que a la tarda han deixat ruixats aillats al Pirineu oriental. Aquesta nit tot seguirà força tranquil i demà la inestabilitat augmenta, amb més núvols sobretot de tarda i possibilitat de ruixats, no sembla que hagin de ser massa importants, les temperatures seguiran ben suaus. Dissabte a la tarda continuaran els ruixats, mentre que diumenge el temps serà ben estable. A principis de la setmana vinent el temps serà tranquil i suau, i sembla que a partir de mitjans de la setmana vinent hi hauria un canvi de temps notable amb més fred i ambient bastant insegur.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 22 i 25ºC, mentre que les mínimes han estat entre els 6 i 11ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   24,5ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   24,1ºC
T. Mínima:     7,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   22,1ºC
T. Mínima:    11,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  23,4ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  23,9ºC
T. Mínima:    9,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   22,6ºC
T. Mínima:     9,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada