divendres, 18 d’abril del 2014

Dades 18 d'abril de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel sol, tot i que amb intervals de núvols alts i mitjos que anaven desfilant de nord a sud sense més conseqüències, tot plegat degut a un front que ens ha arribat pel nord sense pràcticament activitat. La propera nit serà tranquil·la i de cara a demà comença a augmentar lleugerament  la inestabilitat, amb més núvols i algun ruixat de tarda cap al nord, poca cosa de moment. Diumenge sí que la inestabilitat augmenta molt més, amb tempestes freqüents tot i que també amb estones de sol, les tempestes podrien ser localment fortes i acompanyades de calamarsa o pedra, temperatura clarament més baixa. Dilluns sembla que continuaria la inestabilitat marcada, amb xàfecs i tempestes freqüents.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els  19 i 25ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i 10ºC, amb humitat baixa, vent fluix de garbí i bona visibilitat sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,7ºC
T. Mínima:    6,8ºC
Precipitació:  0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   23,0ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   23,0ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  25,4ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  21,7ºC
T. Mínima:   6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   20,4ºC
T. Mínima:     10,4ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada