diumenge, 27 d’abril del 2014

Fotografies de la setmana (21 al 27 d'abril de 2014)

Dilluns 21 d'abril: el dia va començar amb boires i molta humitat degut a la pluja caiguda el dia anterior. Imatge d'una teranyina als voltants de Calaf a primera hora del matí completament molla de rosada:
Dimarts 22 d'abril: aquell dia el temps ja va ser molt més estable i assolellat, amb nuvolades de tarda que van deixar ruixats al nord-est del país. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dimecres 23 d'abril: la jornada va ser molt tranquil·la amb sol i ventet que donava bona visibilitat. Imatge des dels plans de Conill mirant cap a Calaf a la tarda:

Dijous 24 d'abril: aquell dia ens va afectar un front al vespre amb xàfecs i tempestes moderades. Imatge des dels plans de Conill mirant cap a l'oest amb el cel ja força amenaçador:
Divendres 25 d'abril: temps de nou molt estable amb entrada de vent de mestral. Imatge a primera hora de la tarda on s'aprecia la molt bona visibilitat:
Dissabte 26 d'abril: el pas d'un petit front durant el dia ens va portar intervals de núvols alts i mitjos que anaven desfilant pel cel:
Diumenge 27 d'abril: temps molt estable amb alguns núvols prims i molt bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia des de Calaf mirant cap a Aleny:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada