dijous, 3 d’abril del 2014

Dades 3 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia molt inestable, amb cels tapats del tot ja des de primera hora i amb pluges que han anat escombrant el país de sud a nord, essent generals i força generoses, puntualment intenses i amb tempesta. Aquest vespre continuarà plovent ja amb menor intensitat, i de cara a la nit i matinada la pluja a poc a poc s'anirà aturant, amb progressiva estabilització del temps i amb obertura de clarianes. Demà tindrem un dia mig ennuvolat però ja sense pluja, amb vent a cops moderats de mestral, ambient més fresc i ruixats de tarda al nord del país. Dissabte i diumenge, i de fet bona part de la propera setmana, tindrem temps estable, amb temperatures en augment sobretot de dia.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes han pujat i s'han mogut entre els 7 i 10ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular i vent amb cops moderats de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,3ºC
T. Mínima:    8,1ºC
Precipitació:  24,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   13,9ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:  8,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:     8,8ºC
Precipitació:  9,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   10,3ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació:  33,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,9ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació:  24,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  13,7ºC
T. Mínima:    8,2ºC
Precipitació:  27,9 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   11,8ºC
T. Mínima:    7,9ºC
Precipitació:  17,0 mm (fins les 17 hores)
Fenòmens observats:  pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada