dimecres, 2 d’abril del 2014

Dades 2 d'abril de 2014

El dia ha estat força tapat arreu ja des de la matinada, per bé que a primera hora encara quedava alguna clariana esporàdica que posteriorment s'ha anat tapant. A partir de migdia ha començat a ploure a la cara sud pirinenca i a mitja tarda han caigut ruixadets dispersos a la resta, en general de poca intensitat i extensió i sovint barrejats amb fang. Aquesta nit les pluges a poc a poc s'aniran estenent i fent cada cop més intenses, i demà plourà a tot arreu de forma moderada i puntualment intensa sobretot en zones de muntanya. La pluja durarà fins demà a la nit, aclarint ja divendres de cara a la matinada amb aturada de la pluja, obertura de clarianes i gir dels vents a nord amb baixada de temperatures. De cara al cap de setmana el temps serà estable i amb temperatures força suaus sobretot de dia.

Les temperatures màximes han baixat respecte ahir, i s'han donat valors entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i 8ºC, amb vent fluix a moderat del sud, humitat moderada i visibilitat regular, enterbolida per calitja sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,5ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació:  0,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   15,8ºC
T. Mínima:     3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   12,4ºC
T. Mínima:     5,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  17,3ºC
T. Mínima:    3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   13,7ºC
T. Mínima:    6,9ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats:  rosada a la matinada, pluja de fang a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada