dissabte, 19 d’abril del 2014

Dades 19 d'abril de 2014

El dia d'avui, tot i que a grans trets ha estat força estable, ja s'ha presentat amb intervals de núvols des de bon matí, degut a l'entrada d'una massa d'aire molt humida d'origen marítim que ha portat bancs de núvols baixos a bona part de l'est del país. De cara a la tarda han anat augmentant els núvols de sud a nord degut a l'aproximació d'una pertorbació des del sud-oest, que ens començarà a afectar a partir de la nit. Demà tindrem un dia molt més tapat i amb pluges febles, puntualment moderades, amb alguna clariana i amb possibilitat de tempestes puntuals, temperatures més baixes. Dilluns la inestabilitat continua i fins i tot podria augmentar, amb pluges més freqüents i abundoses. En dies posteriors, ja de cara a entrada la setmana vinent, sembla que el temps seguiria inestable.

Les temperatures han baixat una mica, amb màximes entre els 17 i 21ºC i mínimes entre els 4 i 9ºC, vent moderat de sud-est a la tarda, humitat moderada i bona visibilitat, en particular a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació:  0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   20,9ºC
T. Mínima:     7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   21,1ºC
T. Mínima:     4,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:     7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,7ºC
T. Mínima:   5,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   18,7ºC
T. Mínima:     8,5ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada