dimecres, 9 d’abril del 2014

Dades 9 d'abril de 2014

El dia d'avui ha estat molt tranquil una jornada més des del punt de vista meteorològic, amb bancs de núvols baixos molt a primera hora que s'han desfet ràpidament, quedant un dia ben assolellat. De cara a la tarda han aparegut bandes de núvols alts de ponent a llevant però que no han portat  conseqüències. Demà tindrem un dia similar, tot i que augmenta una mica la inestabilitat amb ruixats a zones de muntanya, mentre que divendres la inestabilitat serà més extensa, amb xàfecs més freqüents. El dissabte hi hauria alguns ruixats de tarda, mentre que diumenge la inestabilitat és menor. El temps per la setmana santa encara és una incògnita, podria haver-hi una mica de tot.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 19 i 23ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i 9ºC, amb inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,4ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   21,1ºC
T. Mínima:     6,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   22,3ºC
T. Mínima:     5,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  22,4ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  21,0ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   20,1ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada