dimarts, 1 d’abril del 2014

Dades 1 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia força tranquil, amb boires extenses a la nit i matinada i sol a primera hora del matí. Durant el dia el cel s'ha anat tapant de núvols alts i mitjos procedents d'una pertorbació que hi ha al sud-oest de la península i que encara no ens afecta de forma directa. De cara a demà el cel serà ben tapat i l'aproximació de la pertorbació portarà pluges a partir de la tarda que podrien ser moderades a darrera hora, avançant de ponent a llevant i de sud a nord. Dijous ens arriba el gruix de la inestabilitat amb pluges generals, moderades i puntualment abundants que es podrien allargar fins primera hora del divendres, aclarint ràpidament i amb temps molt més estable el cap de setmana i amb temperatura força més elevada de dia.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 15 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 7ºC, amb vent fluix del sud a sud-est, humitat elevada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,6ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació:  0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,4ºC
T. Mínima:     4,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,9ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   15,5ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    7,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,5ºC
T. Mínima:    5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   16,1ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada