dilluns, 21 d’abril del 2014

Dades 21 d'abril de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat per la inestabilitat marcada, que ha provocat cels tapats quasi tot el dia, i amb ruixats i tempestes irregulars, que han afectat sobretot a l'interior, ponent i sud, i que han estat puntualment moderats. Aquest vespre i nit continua la possibilitat de ruixats a les mateixes zones, així com demà al matí a primera hora, traslladant-se la inestabilitat a la tarda cap al nord del país amb entrada del vent de mestral, que no serà gaire fort però que assecarà una mica l'ambient. Dimecres el temps serà plenament estable i amb temperatura més alta, mentre que de cara a dijous podria tornar a augmentar la inestabilitat. Sembla que divendres el temps seria més aviat estable, i el proper cap de setmana encara és una incògnita, dissabte més estable i potser diumenge més inestable.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 10ºC, amb vent fluix del sud-est, humitat elevada i visibilitat més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació:  11,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:     7,2ºC
Precipitació:   1,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,8ºC
T. Mínima:     7,2ºC
Precipitació:  0,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   10,9ºC
T. Mínima:     8,0ºC
Precipitació:   5,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  16,7ºC
T. Mínima:    9,9ºC
Precipitació:  1,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  12,7ºC
T. Mínima:   8,0ºC
Precipitació: 19,1 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   11,2ºC
T. Mínima:     7,7ºC
Precipitació:   11,6 mm
Fenòmens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada