divendres, 25 d’abril del 2014

Dades 26 d'abril de 2014

La jornada  ha començat amb cel ben tapat de boires altes, i amb ruixadets residuals fins a mig matí. El cel s'ha anat aclarint, i de cara a la tarda ja ha dominat àmpliament el sol, tot i que encara s'ha produit algun petit ruixat molt poc important a primera hora de la tarda. La nit serà serena, amb alguna boira molt local al nord de la plana, i demà tindrem un dia variable, amb ruixats que de cara al vespre o primeres hores de la nit ens podrien afectar, no sembla que hagin de ser massa importants. Diumenge el cel s'anirà aclarint amb vent de mestral i temperatura suau. Sembla que la setmana vinent podria continuar l'ambient insegur típic de primavera.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 14 i 20ºC i les mínimes entre els 4 i 9ºC, amb vent moderat de mestral, humitat baixa i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,1ºC
T. Mínima:    5,6ºC
Precipitació:  1,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   16,8ºC
T. Mínima:     6,3ºC
Precipitació:   0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:     6,6ºC
Precipitació:  0,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   14,5ºC
T. Mínima:     4,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  20,0ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  17,0ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   15,9ºC
T. Mínima:      5,4ºC
Precipitació:   0,7 mm
Fenòmens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada