dilluns, 28 d’abril del 2014

Dades 28 d'abril de 2014

Avui hem tingut un dia semblant al d'ahir, amb força núvols alts i mitjos al matí i més sol a la tarda, per bé que a la tarda han crescut nuvolades de forma local que no han arribat a deixar precipitació a la nostra  zona. Continuen amb temps en general estable però amb l'anticicló situat de manera que ens envia un flux d'aire de mestral que provoca aquest vent i la formació de núvols alts a la banda sud pirinenca, sobretot a la nit i matinada. Demà tot serà si fa no fa igual, potser amb temperatura de dia una mica més alta, mentre que dimecres hi haurà algun ruixat més. Entre dijous i divendres augmenta la possibilitat de ruixats de tarda, però no tant com semblava dies enrere, i el cap de setmana serà estable amb temperatura que baixarà una mica.

Les màximes d'avui han anat entre els 16 i 22ºC i les mínimes entre els 1 i 6ºC, amb vent moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:     3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   20,4ºC
T. Mínima:     1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   16,0ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  21,6ºC
T. Mínima:    3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,5ºC
T. Mínima:    5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:      4,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada