diumenge, 2 d’abril del 2017

Fotografies de la setmana (27 de març al 2 d'abril de 2017)

Dilluns 27 de març: el temps va ser insegur i sobretot a la tarda hi van haver ruixats i tempestes moderats. Imatge al final de la tarda abans de l'arribada d'un ruixat:

Dimarts 28 de març: la pertorbació de dies enfrere es va allunyar de forma definitiva i el dia va quedar ben serè amb bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 29 de març: el temps va ser molt estable, amb domini del sol i pràcticament sense cap núvol. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 30 de març: aquell dia va continuar el temps en la mateixa línia d'estabilitat absoluta i cels serens arreu.Imatge a la tarda a Calaf:

Divendres 31 de març: el temps va contiinuar tranquil fins a la tarda però amb intervals de núvols prims que al vespre i la nit es vam espessir per donar ruixats febles.Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dissabte 1 d'abril: la inestabilitat ha estat més acusada a la tarda amb ruixats i tempestes irregulars. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 2 d'abril: el dia ha començat amb cels gairebé serens tot i alguns núvols baixos al nord de l'altiplà i que s'han desfet ràpidament:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada