diumenge, 16 d’abril del 2017

Fotografies de la setmana (10 al 16 dabril de 2017)

Dilluns 10 d'abril: la setmana començava amb temps molt tranquil, sol i bona visibilitat, i algunes nuvolades al Pirineu a la tarda. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 11 d'abril: nou dia de temps bàsicament tranquil, amb sol i algunes bandes de núvols prims com aquestes que es veien a Castellfollit de Riubregós a la tarda:

Dimecres 12 d'abril: el temps va continuar estable, anb cel serè, bona visibilitat i vent fluix. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 13 d'abril: continuació del temps estable, pràcticament sense núvols, amb bona visibilitat i vent fluix. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 14 d'abril: sense canvis en el temps, amb cel serè i molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 15 d'abril: el temps va ser més insegur, amb un matí dominat pels núvols alts, migdia amb clarianes i tarda amb nuvolades i algun ruixat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós on es veien les tempestes en formació al Pirineu:

Diumenge 16 d'abril: el dia ha començat amb alguns bancs de núvols baixos i vent fluix de mestral que proporciona molt bona visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada