dimarts, 18 d’abril del 2017

Dades 18 d'abril de 2017

Avui hem tingut un dia variable,amb bancs de núvols baixos i algunes boires a primera hora del dia, i un cop aquests núvols s'han desfet ha quedat un migdia assolellat. De cara a la tarda han tornat a augmentar i s'han començat a formar els primers ruixats en zones de muntanya del nord del país. Estem a l'espera de l'arribada d'una massa d'aire més fresca que provocarà per una banda força núvols ja des d'aquest vespre a tot arreu i durant tot el dia de demà, i per l'altra alguns ruixats, no massa importants però que podrien caure a força zones. La propera nit ja tindrem temperatures una mica més baixes, i serà demà durant el dia que la temperatura baixarà de forma clara respecte la d'avui, entre 5 i 10ºC menys segons les zones. Dijous continuaria l'ambient fresc, però amb més sol, i seria a partir de divendres que les màximes començarien a pujar, encara amb nits força fredes.

Les màximes d'avui han anat entre els 19 i 22ºC, i les mínimes entre els 4 i 10ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix variable, girant a sud-est a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,3fºC
T. Mínima:   7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,7ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    20,9ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,1ºC
T. Mínima:       9,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       23,1ºC
T. Mínima:        9,4ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       20,9ºC
T. Mínima:         8,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,7ºC
T. Mínima:        5,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       20,2ºC
T. Mínima:        10,3ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada