diumenge, 23 d’abril del 2017

Dades 23 d'abril de 2017

El dia ha estat molt tranquil i amb domini del sol, per bé que enteranyinat per bandes de núvols prims que ens han creuat durant el dia. Independentment, s'han format nuvolades al Pirineu que de forma molt local han deixat algun feble ruixat. La propera nit tornarà a ser fresca sobretot en zones enclotades i amb intervals de núvols, mentre que de cara a demà dominarà el sol i les temperatures tornaran a ser ben suaus, amb valors entre els 20 i 25ºC arreu de la nostra zona. Dimarts ens arriba un canvi de temps brusc amb un front fred que ens portarà més núvols ja des de bon matí i xàfecs i tempestes a la tarda-nit, irregulars i localment que poden caure amb ganes. Dimarts la temperatura ja baixa una mica, i serà entre dimecres i dijous quan la temperatura baixarà de forma contundent, amb temps insegur dimecres i ja més sol dijous.

Les màximes d'avui han anat entre els 20 i 23ºC, i les mínimes entre 1 i 10ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix i de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima:   5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,7ºC
T. Mínima:    7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    22,9ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:       9,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      22,6ºC
T. Mínima:        1,7ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       22,5ºC
T. Mínima:         5,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     23,4ºC
T. Mínima:       1,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,3ºC
T. Mínima:         9,9ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada