divendres, 28 d’abril del 2017

Dades 28 d'abril de 2017

Avui hem tingut un dia de temps ja molt més estable, amb domini del sol, alguna boira matinal poc important i algun núvol decoratiu. La pertorbació que ens va afectar ahir ja s'ha retirat i estem en una zona de temps més estable. De cara a la propera nit continuarà el cel serè i les temperatures mínimes tornaran a ser baixes, per bé que no tant com la nit passada, encara amb glaçades però menys extenses i intenses, Demà tindrem un augment de núvols al llarg del dia degut a una pertorbació feble que s'acosta pel sud, i no es pot descartar algun ruixat molt feble. Demà les temperatures pujaran una mica més que les d'avui. Diumenge el temps serà més insegur,amb força núvols i ruixats irregulars, mentre que dilluns el temps tornaria a ser més estable, amb sol, alguns núvols residuals i temperatura més alta.

Les màximes d'avui han pujat i s'han mogut entre els 12 i 17ºC,mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 0 i .-3ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat, i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima:  -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,9ºC
T. Mínima:    0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    14,4ºC
T. Mínima:     -1,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,3ºC
T. Mínima:      -0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      17,0ºC
T. Mínima:        0,5ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       14,0ºC
T. Mínima:         -2,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     14,9ºC
T. Mínima:       -3,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       12,8ºC
T. Mínima:        -0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada, glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada