dilluns, 3 d’abril del 2017

Dades 3 d'abril de 2017

La setmana ha començat amb temps estable i domini del sol malgrat alguns núvols baixos a primera hora prop del mar i nuvolades de tarda al Pirineu que no han deixat precipitacions, La pertorbació del cap de setmana ja s'ha allunyat i estem sota una falca anticiclònica que ens assegura temps tranquil per la propera nit, amb cel serè o alguns núvols poc importants. Demà tindrem alguns núvols i temperatura una mica més alta, no es descarta algun ruixat feble a zones de muntanya, mentre que dimecres ens arriba un petit embossament d'aire fred en alçada amb més núvols i ruixats irregulars, en conjunt poc importants i amb temperatura lleugerament més baixa. Dijous el temps es torna a estabilitzar i sembla que aquesta tendència de temps estable i temperatures més suaus es pot mantenir ben bé fins diumenge.

Les màximes del dia han anat entre els 14 i 19ºC, i les mínimes entre els 3 i -1ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,7ºC
T. Mínima:    0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    16,8ºC
T. Mínima:      3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       2,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       19,4ºC
T. Mínima:         2,2ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       16,3ºC
T. Mínima:         3,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       16,9ºC
T. Mínima:        -1,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       15,4ºC
T. Mínima:         1,6ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada