divendres, 14 d’abril del 2017

Dades 14 d'abril de 2017

El dia ha començat amb cel serè, tant sols amb algun núvol prim poc important,i així ha continuat durant bona part del matí. A partir de primera hora de la tarda s'han començat a formar nuvolades al Pirineu que han deixat alguns xàfecs i petites tempestes, mentre que a la resta tant sols ha augmentat una mica la nuvolositat. La propera nit serà tranquil·la i amb mínimes fresques, mentre que demà la inestabilitat augmenta i ja des de bon matí hi haurà més núvols, mentre que a la tarda els xàfecs i tempestes seran força més extensos i podrien arribar de forma puntual a la nostra zona, demà la temperatura màxima baixa una mica. Diumenge i dilluns torna el temps ben estable i amb temperatures novament en augment, mentre que sembla que de cara a mitjans de la setmana vinent les temperatures podrien baixar de forma més clara.

Les màximes d'avui han anat entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i 10ºC, i novament amb molta inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima:   8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,4ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    23,6ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,6ºC
T. Mínima:      10,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       26,0ºC
T. Mínima:         5,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       23,9ºC
T. Mínima:         9,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       23,8ºC
T. Mínima:        5,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       22,6ºC
T. Mínima:         9,9ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada