dissabte, 1 d’abril del 2017

Dades 1 d'abril de 2017

La jornada ha començat amb cel ennuvolat i boires freqüents, restes de la pertorbació que ens va afectar ahir al vespre i nit i que ens va deixar alguns ruixats en conjunt febles a casa nostra. A mig matí s'han obert moltes clarianes, i a partir de migdia han crescut nuvolades a molts punts que a la tarda han deixat riuixats i albgunes tempestes irregulars, però que de forma local han caigut amb ganes. De cara al vespre encara podria caure algun ruixat residual, però tot plegat anirà de baixa de cara a la nit, amb alguna boira més local i temperatures més fredes. Demà tindrem un dia més tranquil, encara amb algunes nuvolades a la tarda però ja sense risc de pluja a la nostra zona, vent fluix de mestral i temperatura màxima lleugerament més alta. Com a avanç per la propera setmana, sembla que el temps seria en conjunt estable i amb temperatures agradables.

Les màximes d'avui han anat entre els 12 i 17ºC, i mínimes entre els 4 i 7ºC, amb humitat moderada, visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda, i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima:   6,5ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:    3,9ºC
Precipitació: 4,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    14,1ºC
T. Mínima:      6,3ºC
Precipitació:   3,2 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:       5,7ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       17,1ºC
T. Mínima:         5,4ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       14,7ºC
T. Mínima:         6,8ºC
Precipitació:     1,6 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       15,3ºC
T. Mínima:        5,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals a les 18 hores)

T. Màxima:       13,8ºC
T. Mínima:         6.1ºC
Precipitació:     0,4 mm
Fenomens observats: boira, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada