dissabte, 29 d’abril del 2017

Dades 29 d'abril de 2017

El dia ha començat serè, però ràpidament han anat apareixent núvols baixos primer i alts posteriorment que han deixat un cel mig ennuvolat fins a la tarda, moment en que ha entrat una nova massa de núvols baixos més compacta de llevant a ponent. La propera nit tindrem cel tapat i cauran algunes precipitacions al sud del país, no massa importants, i les temperatures mínimes seran més altes, desapareixent ja del tot el risc de glaçades. De cara a demà ens afectarà una pertorbació no molt activa però que ens deixarà cels ennuvolats i algunes precipitacions febles que poden anar caient al llarg del dia, amb temperatura màxima més aviat fresca. Dilluns tot això ja haurà marxat i la setmana començarà amb temps tranquil, sol amb alguns núvols i temperatures suaus. De moment sense perspectives de canvis de temps importants a la vista.

Les màximes del dia han anat entre els 13 i 17ºC, i les mínimes entre -1 i 4ºC, amb una certa inversió tèrmica. humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima:   1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,3ºC
T. Mínima:    1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    16,6ºC
T. Mínima:      0.0ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:       2,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:        0,2ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       15,7ºC
T. Mínima:         3,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:       -0,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       15,1ºC
T. Mínima:         3,6ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada