dissabte, 22 d’abril del 2017

Dades 22 d'abril de 2017

Avui hem tornat a tenir un dia de temps molt estable, amb cel serè arreu i pràcticament sense cap núvol. Estem sota la influència d'un potent anticicló  De cara a la propera nit entraran bandes de núvols prims de ponent a llevant,i les temperatures mínimes no seran tant baixes com en dies enrere. Demà tindrem un dia de nou estable tot i que a diferència d'avui, amb molts núvols prims que aniran desfilant pel cel sense més conseqüències. Demà les temperatures màximes pujaran una mica. Dilluns no es preveu canvis i continuarem amb la tònica de temps estable, i per dimarts s'espera un canvi de temps, amb xàfecs i tempestes sobretot al centre i nord del país a la tarda i vespre, i amb una clara baixada de temperatures per dimecres i dijous.

Les màximes d'avui han anat entre els 18 i 21ºC, i mínimes entre els 5 i -1ºC, amb inversió tèrmica marcada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    21,1ºC
T. Mínima:      0,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      20,2ºC
T. Mínima:        0,0ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       20,9ºC
T. Mínima:         2,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,9ºC
T. Mínima:       -1,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       19,8ºC
T. Mínima:         4,7ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada