dijous, 27 d’abril del 2017

Dades 27 d'abril de 2017

Avui hem tingut un dia ben variat, amb un matí ennuvolat i amb precipitacions que han estat pràcticament generals i que en molts casos han estat moderades.  A primera hora del matí, com que la temperatura era prou baixa, s'ha vist nevar en cotes de 600-700 metres, però la neu no ha agafat fins als 800 metres i sempre amb gruixos anecdòtics. A mig matí la pluja s'ha anat aturant,i de cara a la tarda ja s'han obert moltes clarianes, encara amb intervals de núvols i fins i tot algun ruixat dispers. De cara a la propera nit el cel quedarà força serè, tret d'alguna boira que es podria presentar cap al nord de l'altiplà,i les temperatures baixaran en picat, podent arribar a gelar a la majoria de llocs. Demà tindrem un dia molt més assolellat que no pas avui i amb temperatures màximes més altes, mentre que la nit de divendres a dissabte tornaria a ser freda, amb glaçades tot i que menys extenses que les de la propera nit. Dissabte tindrem un dia tranquil i amb ambient més suau, mentre que diumenge a la tarda-nit arriba un front, amb més núvols i alguns ruixats, no sembla que gaire importants.

Les màximes d'avui han anat entre els 7 i 10ºC, i les mínimes entre els 0 i 4ºC,amb humitat elevada, visibilitat dolenta al matí bona a la tarda,i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,6ºC
T. Mínima:   1,6ºC
Precipitació: 12,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,6ºC
T. Mínima:    0,8ºC
Precipitació:10,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    10,0ºC
T. Mínima:      2,1ºC
Precipitació:  10,2 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,9ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:   12,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:         3,8ºC
Precipitació:     10,9 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        8,1ºC
T. Mínima:         1,9ºC
Precipitació:     11,9 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     10,4ºC
T. Mínima:        3,8ºC
Precipitació:    13,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        7,7ºC
T. Mínima:         1,5ºC
Precipitació:     16,7 mm
Fenomens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada