dimecres, 26 d’abril del 2017

Dades 26 d'abril de 2017

El dia ha començat amb cels tapats, boires en llocs elevats i amb pluges febles que han anat caient fins a migdia, aturant-se completament de cara a la tarda. Estem sota la influència d'una pertorbació que de cara al vespre init tendirà a intensificar-se una mica més, amb noves pluges que afectaran bona part del país i que seran febles a moderades, podent persistir durant la nit i demà al matí sobretot, i ja aturant-se de cara a la tarda. Les temperatures demà seran clarament més baixes ki la neu podria fer acte de presència a muntanyes per damunt dels 800 metres. Demà de cara a la tarda les precipitacions s'aturaran i es començaran a obrir clarianes. De cara a divendres l'ambient serà ben fred a primera hora amb algunes glaçades, però durant el dia dominarà el sol i la temperatura pujarà de forma lleugera. Dissabte tindríem un dia estable, i de cara a diumenge a darrera hora podria arribar una nova pertorbació.

Les màximes d'avui han estat clarament més baixes que ahir i s'han mogut entre els 10 i 14ºC, i les mínimes han anat entre els 7 i 11ºC, amb humitat elevada, nala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima:   8,2ºC
Precipitació: 6,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,4ºC
T. Mínima:    8,2ºC
Precipitació: 4,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:      8,7ºC
Precipitació:   4,9 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,3ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:    2,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,5ºC
T. Mínima:        10,9ºC
Precipitació:     2.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       13,4ºC
T. Mínima:         9,0ºC
Precipitació:     4,8 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     14,0ºC
T. Mínima:        9,9ºC
Precipitació:     6,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       12,0ºC
T. Mínima:         10,3ºC
Precipitació:     8,3 mm
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada