diumenge, 2 d’abril del 2017

Dades 2 d'abril de 2017

El dia ha començat amb cel en general serè, tret de la part nord de l'altiplà on a recer del vent de mestral s'ha format la típica franja de boira. Aquestes boires s'han desfet ràpidament i a mig matí el cel ja era ben serè a tot arreu. A primera hora de la tarda i degut a que encara queden restes d'aire fred en alçada s'han format nuvolades al nord-est del país que han deixat alguns ruixats o tempestes, molt més locals que no pas els d'ahir. La propera nit el cel tornarà a quedar serè amb ambient una mica fred, i demà tindrem més sol, ja sense precipitacions i amb temperatura màxima una mica més alta. De cara a dimarts a la tarda i dimecres podria caure algun ruixat pel pas d'un petit embossament d'aire fred en alçada, però sembla que a partir de dijous i tot el que queda de setmana el temps seria estable.

Les màximes del dia han anat entre els 14 i 19ºC i mínimes entre -1 i 4ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,5ºC
T. Mínima:    1,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    17,4ºC
T. Mínima:      2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,1ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       19,0ºC
T. Mínima:         5,8ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       16,2ºC
T. Mínima:         4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       16,8ºC
T. Mínima:        -0,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals a les 18 hores)

T. Màxima:       14,5ºC
T. Mínima:         4,0ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada