diumenge, 30 d’abril del 2017

Dades 30 d'abril de 2017

El dia ha començat amb cel ben ennuvolat per bancs de núvols baixos, que fins i tot han donat algunes precipitacions febles en sectors de la meitat est. Així ha continuat al llarg del matí, i a migdia i primera hora de la tarda s'han obert algunes clarianes. Fa una estona s'han format tempestes a ponent que van avançant cap a l'est amb xàfecs i fins i tot calamarsa. Per tant, per les immediates hores podria arribar-nos algun xàfec o tempesta que viatgen a gran velocitat, i que un cop hagin pàssat provocaran el gir dels vents a mestral. De cara a la nit el cel s'asserenarà i demà tindrem un dia molt més assolellat que avui, amb temperatura més baixa i vent de mestral no massa fort. Dimarts tindríem un dia més suau, amb alguns intervals de núvols i algun ruixat de tarda al Pirineu, i sembla que almenys fins divendres no hi haria canvis, amb temperatura una mica més alta i temps més aviat tranquil.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 15 i 20ºC, i mínimes entre els 6 i 9ºC, amb humitat moderada, vent fluix de sud i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima:   6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,0ºC
T. Mínima:    6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    17,7ºC
T. Mínima:      7,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,0ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      18,4ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       18,2ºC
T. Mínima:         9,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,7ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       17,5ºC
T. Mínima:         7,3ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada