divendres, 21 d’abril del 2017

Dades 21 d'abril de 2017

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol i tant sols algun núvol molt poc important a primera hora i durant la tarda a zones de muntanya. La inestabilitat ja s'ha retirat i ara ens afecta un anticicló que tendeix a reforçar-se durant el cap de setmana. De moment, la propera nit serà serena i amb temperatures encara fredes a llocs enclotats sobretot, però que en general seran una mica més altes. Demà tindrem un nou dia assolellat, amb vent fluix, bona visibilitat i amb temperatures màximes lleugerament més altes i que s'aproparan als 20ºC, i tant sols amb alguns núvols poc importants a la tarda. Diumenge seguirà el temps ben tranquil, de nou amb domini del sol i amb temperatures que continuaran pujant a poc a poc. Dilluns sembla que podria seguir la mateixa tònica de temps.

Les màximes d'avui han anat entre els 15 i 18ºC, i les mínimes entre els 4 i -1ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima:   0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,0ºC
T. Mínima:    2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    18,2ºC
T. Mínima:      0,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,2ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      18,3ºC
T. Mínima:        0,0ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       17,7ºC
T. Mínima:         0,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       16,7ºC
T. Mínima:         4,0ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada