dijous, 6 d’abril del 2017

Dades 6 d'abril de 2017

El matí ha començat amb bancs de boira i núvols baixos a la part nord de l'altiplà, i aquets núvols s'han mantingut fins mig matí, moment en que s'han trencat i ha quedat un migdia i tarda completament serens, tant sols amb algun nuvolet decoratiu. La pertorbació que ens va afectar ahir ja s'ha allunyat i ara estem sota la influència d'un anticicló situat a l'Atlàntic. De cara a demà a primera hora podria haver-hi de nou alguna boira o núvol baix que s'aniria desfent a primera hora del dia, i de nou el dia seria bàsicament serè, tant sols amb algun nuvolet decoratiu. Les mínimes tornaran a ser fresques, sobretot en llocs enclotats, mentre que les màximes pujaran lleugerament. Aquesta tendència cap a temps estable, domini del sol i temperatures suaus sembla que es mantindrà no tant sols el cap de setmana, si no bona part de la propera setmana.

Les màximes del dia han anat entre els 15 i 20ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i 4ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima:   3,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,1ºC
T. Mínima:    2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    17,5ºC
T. Mínima:      2,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,0ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       19,7ºC
T. Mínima:         2,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       17,1ºC
T. Mínima:         3,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       17,8ºC
T. Mínima:        -0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       15,8ºC
T. Mínima:         3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada